Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2011

                            PF  2012

pf.jpg

Všem přátelům a známým ,dvou i čtyřnohým ,přejeme do nového roku  hodně úspěchů,zdraví,klidu a pohody.A doufáme,že se sejdeme. Třeba na společném výletě.

                         16.10.2011

decka.jpg
 V neděli se naší   kamarádce Wandě narodila krásná štěňátka.6 kluků a jedna holčička.Časem budou hošánci hledat nové domovy. 

 

  

  
  10.Krajská výstava psů pod Velkou Klajdovkou

                                                                 21.8.2011

10.Krajská výstava psů pod Velkou Klajdovkou je za námi.Počásí jak ze žurnálu,ale někde z jižních zemí.Vedro bylo řádské,ale vše jsme vydrželi a zabodovali.Flipper i Isabella 3.místo v FCI I. A Beatrix Vranovský Žleb vyhrála nejlepšího veterána celé výstavy.

 

14.jpg18.jpg

 

 

                 23.dubna 2011

Isabelce se narodila miminka.Přišla na svět kolem poledne.Tricolorní kluk Janis a červená holčička Jascha.Mají se čile k světu a mamina se stará.Dělají nám radost.Další foto zde:

25.jpg27.jpg

                       

 

      

                            Očekávání

                                                                     18.3.2011

 

tata.jpg

 

mama.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skotačení Isabelly a Janíčka (Annwn's Yan Higu) má své následky (chtěné).  Dnes UZ vyšetření potvrdilo graviditu. Štěňátka očekáváme před Velikonocemi.  Všichni se na drobky těšíme.

The "romping" of Isabell and John (Annwn's Yan Higu) have after-effects -contrived of course! Todays scan-examination confirming gravidity. The small puppies we are expected in front of Easter! Everybody of us take pleasure of this fact.

 

                        1.1.2011

Tak nám začal další rok.Doufejme,že to budou jen radovánky.A na jeho přivítání jsme vyrazili do zamrzlého terénu v okolí Nebovid. Výlety to mi můžem,ty máme rádi.Pár obrázků z veselého pobíhání zde:

 

leden-008.jpg